pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kültür Arası Etkileşim Kulübü, Sudanlı öğrencilerle program düzenledi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2024 - 11:05, Güncelleme: 02.04.2024 - 10:43
 

Kültür Arası Etkileşim Kulübü, Sudanlı öğrencilerle program düzenledi

Kültür Arası Etkileşim Kulübü, Sudanlı öğrencilerle program düzenledi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde faaliyet göstermekte olan Kültür Arası Etkileşim Kulübü tarafından Sudanlı öğrencilerle iftar yemeği programı düzenlendi.Programa Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Genel Sekreter Özgür Özcan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı İşcan, İl Göç İdaresi Müdürü Samet Kamber ve üniversitede eğitim gören 52 farklı ülkeden yabancı uyruklu misafir öğrenciler katıldı. Gerçekleşen programda öğrencilerin kendi kültürlerine ait yemekleri tatma fırsatı bularak sıcak bir iftar yemeği programı gerçekleşti.
Kültür Arası Etkileşim Kulübü, Sudanlı öğrencilerle program düzenledi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde faaliyet göstermekte olan Kültür Arası Etkileşim Kulübü tarafından Sudanlı öğrencilerle iftar yemeği programı düzenlendi.
Programa Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Genel Sekreter Özgür Özcan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı İşcan, İl Göç İdaresi Müdürü Samet Kamber ve üniversitede eğitim gören 52 farklı ülkeden yabancı uyruklu misafir öğrenciler katıldı. Gerçekleşen programda öğrencilerin kendi kültürlerine ait yemekleri tatma fırsatı bularak sıcak bir iftar yemeği programı gerçekleşti.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.