pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Canan Uçar’a ilgi yok

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.02.2024 - 15:30, Güncelleme: 29.02.2024 - 15:28
 

Canan Uçar’a ilgi yok

Canan Uçar’a ilgi yok

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan Uçar, seçim çalışması yürüttüğü ilçelerde seçmenin ilgisinden uzak kalıyor.Mevcut Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Mehmet Sekmen’in gölgesinde kalan İYİ Parti adayı Canan Uçar, diğer partilerin seçim karargahlarını ziyaret ederek destek arıyor.Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Mehmet Sekmen’in özellikle ilçelerde yoğun destek aldığını gören Uçar, seçim çalışmalarını kırsaldan çok merkezde muhalif parti adayları üzerinden yürütmeyi tercih ediyor. Seçim çalışması için girdiği kahvehanelerde seçmenden ilgi görmeyen İyi Parti adayı Canan Uçar’ın partisinin daha önce aldığı oy oranını yakalayamayacağı seslendiriliyor.
Canan Uçar’a ilgi yok
İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan Uçar, seçim çalışması yürüttüğü ilçelerde seçmenin ilgisinden uzak kalıyor.
Mevcut Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Mehmet Sekmen’in gölgesinde kalan İYİ Parti adayı Canan Uçar, diğer partilerin seçim karargahlarını ziyaret ederek destek arıyor.
Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Mehmet Sekmen’in özellikle ilçelerde yoğun destek aldığını gören Uçar, seçim çalışmalarını kırsaldan çok merkezde muhalif parti adayları üzerinden yürütmeyi tercih ediyor. Seçim çalışması için girdiği kahvehanelerde seçmenden ilgi görmeyen İyi Parti adayı Canan Uçar’ın partisinin daha önce aldığı oy oranını yakalayamayacağı seslendiriliyor.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.