pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Ordu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2024 - 17:33, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:04
 

Ordu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Ordu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Ordu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve kullanıma yönelik yapılan operasyonda 2 kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çalışmaları devam ediyor. İlde son bir haftada yürütülen çalışmalar kapsamında 2 adet ecstasy, 50 gram metamfetamin, 3 gram sentetik kannabionid, 7 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.Olay ilgili ‘uyuşturucu madde kullanmak’ ve ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanırken, 8 şahıs hakkında da ali işlem başlatıldı.
Ordu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Ordu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve kullanıma yönelik yapılan operasyonda 2 kişi tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çalışmaları devam ediyor. İlde son bir haftada yürütülen çalışmalar kapsamında 2 adet ecstasy, 50 gram metamfetamin, 3 gram sentetik kannabionid, 7 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.
Olay ilgili ‘uyuşturucu madde kullanmak’ ve ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanırken, 8 şahıs hakkında da ali işlem başlatıldı.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.