pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Malatya’da huzur-güven uygulaması

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2024 - 16:33, Güncelleme: 28.02.2024 - 16:09
 

Malatya’da huzur-güven uygulaması

Malatya’da huzur-güven uygulaması

Malatya’da vatandaşların kalabalık olarak bulunduğu farklı noktalarda huzur-güven uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada bin 792 kişi sorgulandı.Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, 34 ekip 97 personelle kent genelinde huzur-güven uygulaması yaptı. Genel asayiş olaylarına yönelik gerçekleştirilen uygulamada bin 792 kişi sorgulanırken 73 iş yeri denetlendi. Uygulama sonucunda 1 adet ruhsatsız tabanca ile 5 adet fişek ele geçirilirken 6 yoklama kaçağı hakkında ise işlem yapıldı.
Malatya’da huzur-güven uygulaması
Malatya’da vatandaşların kalabalık olarak bulunduğu farklı noktalarda huzur-güven uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada bin 792 kişi sorgulandı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, 34 ekip 97 personelle kent genelinde huzur-güven uygulaması yaptı. Genel asayiş olaylarına yönelik gerçekleştirilen uygulamada bin 792 kişi sorgulanırken 73 iş yeri denetlendi. Uygulama sonucunda 1 adet ruhsatsız tabanca ile 5 adet fişek ele geçirilirken 6 yoklama kaçağı hakkında ise işlem yapıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.