pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Komandoların gösterisi izleyenleri mest etti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 13:10, Güncelleme: 30.08.2023 - 12:36
 

Komandoların gösterisi izleyenleri mest etti

Komandoların gösterisi izleyenleri mest etti

Çankırı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, komandolar tarafından gerçekleştirilen tüfekli gösteriler büyük beğeni topladı.30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen törende, Atatürk büstüne Çankırı Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Çankırı Belediyesinin çelenkleri bırakıldı. Atatürk Bulvarında devam eden törende de Jandarma Asayiş Komando Birliğine bağlı komandolar yaptıkları tüfekli gösterilerle izleyenler mest etti, vatandaşlardan ve protokol üyelerinden büyük alkış topladı.
Komandoların gösterisi izleyenleri mest etti
Çankırı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, komandolar tarafından gerçekleştirilen tüfekli gösteriler büyük beğeni topladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen törende, Atatürk büstüne Çankırı Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Çankırı Belediyesinin çelenkleri bırakıldı. Atatürk Bulvarında devam eden törende de Jandarma Asayiş Komando Birliğine bağlı komandolar yaptıkları tüfekli gösterilerle izleyenler mest etti, vatandaşlardan ve protokol üyelerinden büyük alkış topladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.