pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Sahil Güvenlikten Fethiye ve Marmaris’te tıbbi tahliye

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 11:03, Güncelleme: 30.08.2023 - 10:48
 

Sahil Güvenlikten Fethiye ve Marmaris’te tıbbi tahliye

Sahil Güvenlikten Fethiye ve Marmaris’te tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde Sahil Güvenlik ekipleri iki ayrı olayda gezi teknelerinde yaralanan ve rahatsızlanan iki vatandaş için tıbbi tahliye gerçekleştirdi.Fethiye ve Marmaris açıklarında özel teknelerde yaralanan iki vatandaş için yardım çağrısı yapılması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yaralanan ve rahatsızlanan vatandaşlar bota alınarak kıyıda bekleyen 112 ambulans ekiplerine teslim edildiler.
Sahil Güvenlikten Fethiye ve Marmaris’te tıbbi tahliye
Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde Sahil Güvenlik ekipleri iki ayrı olayda gezi teknelerinde yaralanan ve rahatsızlanan iki vatandaş için tıbbi tahliye gerçekleştirdi.
Fethiye ve Marmaris açıklarında özel teknelerde yaralanan iki vatandaş için yardım çağrısı yapılması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yaralanan ve rahatsızlanan vatandaşlar bota alınarak kıyıda bekleyen 112 ambulans ekiplerine teslim edildiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.