pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

14 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 10:07, Güncelleme: 30.08.2023 - 09:44
 

14 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

14 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

Adana’da otomobilin bagajında 14 kilo esrar, 490 gram esrar tozu ele geçilirken, 1 şüpheli tutuklandı.Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda şüpheli bir otomobili takibe aldı. Uygulama noktasında durdurulan otomobilde arama yapıldı. Bagajdaki valizlerin içinde 14 kilo esrar ile 490 gram esrar tozu ele geçirildi. Otomobil sürücüsü Veysi D. (33), gözaltına alındı. Emniyete götürülen Veysi D., ifadesinde, yaptığının kötü bir şey olduğunu belirterek, borcunu ödemek için uyuşturucuyu taşıdığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Veysi D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
14 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
Adana’da otomobilin bagajında 14 kilo esrar, 490 gram esrar tozu ele geçilirken, 1 şüpheli tutuklandı.
Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda şüpheli bir otomobili takibe aldı. Uygulama noktasında durdurulan otomobilde arama yapıldı. Bagajdaki valizlerin içinde 14 kilo esrar ile 490 gram esrar tozu ele geçirildi. Otomobil sürücüsü Veysi D. (33), gözaltına alındı. Emniyete götürülen Veysi D., ifadesinde, yaptığının kötü bir şey olduğunu belirterek, borcunu ödemek için uyuşturucuyu taşıdığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Veysi D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.