pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Süper Ay İstanbul’da seyirlik manzara oluşturdu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 07:30, Güncelleme: 30.08.2023 - 07:06
 

Süper Ay İstanbul’da seyirlik manzara oluşturdu

Süper Ay İstanbul’da seyirlik manzara oluşturdu

Yaklaşık 14 ayda bir görülen ’Süper Ay’ İstanbul’un çeşitli noktalarından görüntülendi. Geceyi aydınlatan Süper Ay ortaya seyirlik manzara çıkardı.Ay’ın dünyaya en yakın noktada olması nedeniyle normalde göründüğünden daha parlak bir hale bürünmesi ile ortaya çıkan Süper Ay, İstanbul’un çeşitli noktalarından görüntülendi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve İstanbul’un boğaz manzarası ile birleşen Süper Ay seyirlik görüntü oluşturdu.
Süper Ay İstanbul’da seyirlik manzara oluşturdu
Yaklaşık 14 ayda bir görülen ’Süper Ay’ İstanbul’un çeşitli noktalarından görüntülendi. Geceyi aydınlatan Süper Ay ortaya seyirlik manzara çıkardı.
Ay’ın dünyaya en yakın noktada olması nedeniyle normalde göründüğünden daha parlak bir hale bürünmesi ile ortaya çıkan Süper Ay, İstanbul’un çeşitli noktalarından görüntülendi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve İstanbul’un boğaz manzarası ile birleşen Süper Ay seyirlik görüntü oluşturdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.