pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Maç sonu 3’lüsü Angelino’dan

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 01:00, Güncelleme: 30.08.2023 - 00:55
 

Maç sonu 3’lüsü Angelino’dan

Maç sonu 3’lüsü Angelino’dan

Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Angelino, Molde maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarlara 3’lü çektirdi.UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında Galatasaray evinde karşılaştığı Norveç takımı Molde’yi 2-1 mağlup etti ve bu sonuçla gruplara kaldı. Mücadelenin ardından sarı-kırmızılılar büyük sevinç yaşadı. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmanın sevincini doyasıya yaşayan futbolcular ve teknik ekip bunu taraftarla beraber kutladı.Karşılaşmada galibiyet golünü atan Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Angelino da kale arkası tribündeki sarı-kırmızılı taraftarlara 3’lü çektirdi.
Maç sonu 3’lüsü Angelino’dan
Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Angelino, Molde maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarlara 3’lü çektirdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında Galatasaray evinde karşılaştığı Norveç takımı Molde’yi 2-1 mağlup etti ve bu sonuçla gruplara kaldı. Mücadelenin ardından sarı-kırmızılılar büyük sevinç yaşadı. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmanın sevincini doyasıya yaşayan futbolcular ve teknik ekip bunu taraftarla beraber kutladı.
Karşılaşmada galibiyet golünü atan Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Angelino da kale arkası tribündeki sarı-kırmızılı taraftarlara 3’lü çektirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.