pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Küçükçekmece’de alev alev yanan İETT otobüsü kamerada

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 21:31, Güncelleme: 29.08.2023 - 21:03
 

Küçükçekmece’de alev alev yanan İETT otobüsü kamerada

Küçükçekmece’de alev alev yanan İETT otobüsü kamerada

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde içinde yolcu bulunan İETT otobüsünde yangın çıktı. Yolcular şoför tarafından tahliye edilirken alev alev yanan otobüs kameraya yansıdı.Atakent Mahallesi’nde bir İETT otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Şoför otobüsün motor kısmından dumanların çıktığını fark edince yolcuları tahliye etti. Alevler kısa sürede otobüsü kapladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken o anlar kameraya yansıdı.
Küçükçekmece’de alev alev yanan İETT otobüsü kamerada
İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde içinde yolcu bulunan İETT otobüsünde yangın çıktı. Yolcular şoför tarafından tahliye edilirken alev alev yanan otobüs kameraya yansıdı.

Atakent Mahallesi’nde bir İETT otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Şoför otobüsün motor kısmından dumanların çıktığını fark edince yolcuları tahliye etti. Alevler kısa sürede otobüsü kapladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken o anlar kameraya yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.