pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Eminönü’nde kemer takmayan taksicilere ceza yağdı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 18:01, Güncelleme: 29.08.2023 - 17:47
 

Eminönü’nde kemer takmayan taksicilere ceza yağdı

Eminönü’nde kemer takmayan taksicilere ceza yağdı

Eminönü’nde sivil trafik polislerinin yaptığı denetimlerde, yolcu seçen ve kurallara uymayan ticari taksi sürücülerine toplam 2 bin 180 TL ceza kesildi. Ceza alan bir sürücü olayı görüntüleyen gazeteciye, “Maksadınız, taksicileri kötülemek” dedi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri tarafından Eminönü’nde ticari taksilere yönelik denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde taksilerin ve sürücülerin evrakları kontrol edildi. Eminönü İskele önünde gerçekleştirilen denetim boyunca 5 taksi sürücüsüne kemer kullanmamaktan ötürü kişi başı 436 liradan toplamda 2 bin 180 lira para cezası kesildi.Ceza yiyen taksi sürücülerinden biri denetimi görüntüleyen gazeteciye, “Maksadınızı biliyoruz, amacınız taksicileri kötülemek. İstediğiniz kadar uğraşın hiçbir şey yapamayacaksınız” dedi.
Eminönü’nde kemer takmayan taksicilere ceza yağdı
Eminönü’nde sivil trafik polislerinin yaptığı denetimlerde, yolcu seçen ve kurallara uymayan ticari taksi sürücülerine toplam 2 bin 180 TL ceza kesildi. Ceza alan bir sürücü olayı görüntüleyen gazeteciye, “Maksadınız, taksicileri kötülemek” dedi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri tarafından Eminönü’nde ticari taksilere yönelik denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde taksilerin ve sürücülerin evrakları kontrol edildi. Eminönü İskele önünde gerçekleştirilen denetim boyunca 5 taksi sürücüsüne kemer kullanmamaktan ötürü kişi başı 436 liradan toplamda 2 bin 180 lira para cezası kesildi.
Ceza yiyen taksi sürücülerinden biri denetimi görüntüleyen gazeteciye, “Maksadınızı biliyoruz, amacınız taksicileri kötülemek. İstediğiniz kadar uğraşın hiçbir şey yapamayacaksınız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.