pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

ESOGÜ Hastanesi’nde 2 yeni ambulans hizmet vermeye başladı

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 15:06, Güncelleme: 29.08.2023 - 14:36
 

ESOGÜ Hastanesi’nde 2 yeni ambulans hizmet vermeye başladı

ESOGÜ Hastanesi’nde 2 yeni ambulans hizmet vermeye başladı

ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince tedavi gören hastaların nakil ve transfer işlemleri için temin edilen 2 adet hasta nakil aracı hastanede hizmet vermeye başladı.Hastane Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy; hizmete giren 2 ambulans ile ESOGÜ Hastanesi’nin kapasitesinin daha da artacağını ve daha çok insanımıza hasta nakil ve acil sağlık hizmeti sunma imkânı sağlanmış olacağını belirterek; emeği geçen herkese şükranlarını sundu.
ESOGÜ Hastanesi’nde 2 yeni ambulans hizmet vermeye başladı
ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince tedavi gören hastaların nakil ve transfer işlemleri için temin edilen 2 adet hasta nakil aracı hastanede hizmet vermeye başladı.
Hastane Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy; hizmete giren 2 ambulans ile ESOGÜ Hastanesi’nin kapasitesinin daha da artacağını ve daha çok insanımıza hasta nakil ve acil sağlık hizmeti sunma imkânı sağlanmış olacağını belirterek; emeği geçen herkese şükranlarını sundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.