pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Adapazarı Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 15:05, Güncelleme: 29.08.2023 - 14:37
 

Adapazarı Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Adapazarı Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Adapazarı Belediyesi, bazı şahısların Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve yardımcılarının adını kullanarak çeşitli yerlerden yardım talebinde bulunması üzerine vatandaşlara uyarıda bulundu.Adapazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Başkan Mutlu Işıksu ve yardımcılarının isimlerinin kullanılarak iş insanları ve esnaflardan yardım talebinde bulunulduğu belirtilerek, bu gibi durumlara kesinlikle itibar edilmemesi çağrısı yaparak durumu yetkililere bildirilmesi gerektiği vurgulandı.
Adapazarı Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı
Adapazarı Belediyesi, bazı şahısların Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve yardımcılarının adını kullanarak çeşitli yerlerden yardım talebinde bulunması üzerine vatandaşlara uyarıda bulundu.
Adapazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Başkan Mutlu Işıksu ve yardımcılarının isimlerinin kullanılarak iş insanları ve esnaflardan yardım talebinde bulunulduğu belirtilerek, bu gibi durumlara kesinlikle itibar edilmemesi çağrısı yaparak durumu yetkililere bildirilmesi gerektiği vurgulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.