pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Boluspor’da Teknik Direktör Turgay Altay’la yollar ayrıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 13:44, Güncelleme: 29.08.2023 - 12:59
 

Boluspor’da Teknik Direktör Turgay Altay’la yollar ayrıldı

Boluspor’da Teknik Direktör Turgay Altay’la yollar ayrıldı

Trendyol 1. Lig’de 3 haftada 2 puan toplayabilen Boluspor’da Teknik Direktör Turgay Altay ile yollar ayrıldı.Boluspor’da Teknik Direktör Turgay Altay dönemi sona erdi. 30 Haziran’da kırmızı-beyazlılarla sözleşme imzalayan 43 yaşındaki teknik adam, ligde çıktığı 3 karşılaşmada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, yapılan görüşmelerin ardından Altay ve ekibiyle yolların ayrılmasına yönelik karar aldı.
Boluspor’da Teknik Direktör Turgay Altay’la yollar ayrıldı
Trendyol 1. Lig’de 3 haftada 2 puan toplayabilen Boluspor’da Teknik Direktör Turgay Altay ile yollar ayrıldı.
Boluspor’da Teknik Direktör Turgay Altay dönemi sona erdi. 30 Haziran’da kırmızı-beyazlılarla sözleşme imzalayan 43 yaşındaki teknik adam, ligde çıktığı 3 karşılaşmada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, yapılan görüşmelerin ardından Altay ve ekibiyle yolların ayrılmasına yönelik karar aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.