pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Çevreyi rahatsız eden 22 araca ceza

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 13:02, Güncelleme: 29.08.2023 - 12:55
 

Çevreyi rahatsız eden 22 araca ceza

Çevreyi rahatsız eden 22 araca ceza

Gaziantep’te, gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan sürücülere yönelik denetimler sonucunda 22 araca cezai işlem uygulandı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan sürücülere yönelik denetim yaptı. Trafik ekiplerince 27-28 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılan denetimlerde çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan 22 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.Kentte benzer denetimlerin devam edeceği öğrenildi.
Çevreyi rahatsız eden 22 araca ceza
Gaziantep’te, gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan sürücülere yönelik denetimler sonucunda 22 araca cezai işlem uygulandı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan sürücülere yönelik denetim yaptı. Trafik ekiplerince 27-28 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılan denetimlerde çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan 22 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
Kentte benzer denetimlerin devam edeceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.