pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

(Özel) Otoyolda kilometrelerce tersten böyle gitti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 12:06, Güncelleme: 29.08.2023 - 11:36
 

(Özel) Otoyolda kilometrelerce tersten böyle gitti

(Özel) Otoyolda kilometrelerce tersten böyle gitti

İstanbul-İzmir Otoyolunun Balıkesir noktasında bir sürücünün ters şeritte süratle ilerlemesi faciaya davetiye çıkarttı.İstanbul-İzmir Otoyolunda Balıkesir’e doğru seyreden araç sürücüleri adeta gözlerine inanamadı. İstanbul’a doğru akan trafiğin içinde ters yönde hızla ilerleyen bir araç saniye saniye kaydedildi. Yüreklerin ağza geldiği o anlarda vatandaşlar ilerleyen otomobili cep telefonları ile görüntuledi.
(Özel) Otoyolda kilometrelerce tersten böyle gitti
İstanbul-İzmir Otoyolunun Balıkesir noktasında bir sürücünün ters şeritte süratle ilerlemesi faciaya davetiye çıkarttı.
İstanbul-İzmir Otoyolunda Balıkesir’e doğru seyreden araç sürücüleri adeta gözlerine inanamadı. İstanbul’a doğru akan trafiğin içinde ters yönde hızla ilerleyen bir araç saniye saniye kaydedildi. Yüreklerin ağza geldiği o anlarda vatandaşlar ilerleyen otomobili cep telefonları ile görüntuledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.