pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kütahya’da gıda denetimi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 10:01, Güncelleme: 29.08.2023 - 09:55
 

Kütahya’da gıda denetimi

Kütahya’da gıda denetimi

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce gıda denetimleri gerçekleştirildi.İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Bakanlığımızca başlatılan gıda denetim seferliği çerçevesinde Gıda ve Yem şubemizde görevli arkadaşlarım tarafından yapılan denetimlerin bir bölümüne biz de katıldık. İnsanımızın sağlığını riske atmamak adına güvenilir gıda konusunda en ufak tavizimiz yoktur. Çalışmalarımız önce rehberlik sonra denetim anlayışıyla devam edecek” dedi.
Kütahya’da gıda denetimi
Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce gıda denetimleri gerçekleştirildi.
İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Bakanlığımızca başlatılan gıda denetim seferliği çerçevesinde Gıda ve Yem şubemizde görevli arkadaşlarım tarafından yapılan denetimlerin bir bölümüne biz de katıldık. İnsanımızın sağlığını riske atmamak adına güvenilir gıda konusunda en ufak tavizimiz yoktur. Çalışmalarımız önce rehberlik sonra denetim anlayışıyla devam edecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.