pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekipleri çıkardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 22:33, Güncelleme: 28.08.2023 - 21:43
 

Parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekipleri çıkardı

Parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekipleri çıkardı

Hatay’ın Antakya ilçesinde taktığı yüzük parmağına sıkışan çocuğun imdadına itfaiye ekipleri yetişti.Antakya ilçesinde bir çocuğun parmağındaki yüzük sıkıştı. Antakya İtfaiye İstasyonunda parmağına yüzük sıkışan çocuğun imdadına yetişen itfaiye erleri titiz çalışmayla yüzüğü çıkardı. Yüzüğün çıkarılmasının ardından rahat bir nefes alan çocuk itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekipleri çıkardı
Hatay’ın Antakya ilçesinde taktığı yüzük parmağına sıkışan çocuğun imdadına itfaiye ekipleri yetişti.
Antakya ilçesinde bir çocuğun parmağındaki yüzük sıkıştı. Antakya İtfaiye İstasyonunda parmağına yüzük sıkışan çocuğun imdadına yetişen itfaiye erleri titiz çalışmayla yüzüğü çıkardı. Yüzüğün çıkarılmasının ardından rahat bir nefes alan çocuk itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.