pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri’deki selde araçlar çamura gömüldü

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 21:30, Güncelleme: 28.08.2023 - 21:27
 

Kayseri’deki selde araçlar çamura gömüldü

Kayseri’deki selde araçlar çamura gömüldü

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde meydana gelen selde araçlar çamura gömüldü.Edinilen bilgiye göre, Yenice Mahallesi’nde aşırı yağışlar sonucu sel meydana geldi. Sel sularının getirdiği taş ve topraklar yolların kapanmasına neden olurken, bazı araçlar da çamura saplandı. Selin etkili olduğu bölgelerde jandarma, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri çalışma yaptı. Yağışla birlikte bazı evleri su basarken, bahçe duvarları da zarar gördü.İlçede ekiplerin hasar tespit çalışmaları sürüyor.
Kayseri’deki selde araçlar çamura gömüldü
Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde meydana gelen selde araçlar çamura gömüldü.
Edinilen bilgiye göre, Yenice Mahallesi’nde aşırı yağışlar sonucu sel meydana geldi. Sel sularının getirdiği taş ve topraklar yolların kapanmasına neden olurken, bazı araçlar da çamura saplandı. Selin etkili olduğu bölgelerde jandarma, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri çalışma yaptı. Yağışla birlikte bazı evleri su basarken, bahçe duvarları da zarar gördü.
İlçede ekiplerin hasar tespit çalışmaları sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.