pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Amcasını silahla öldürdü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 19:04, Güncelleme: 28.08.2023 - 18:45
 

Amcasını silahla öldürdü

Amcasını silahla öldürdü

Rize’nin Derepazarı ilçesinde sokak ortasında yeğeni tarafından silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, A.B., babası İ.B. ile husumetli olduğu iddia edilen amcası Esat Bayraktar (58) ile sokakta karşılaştı. A.B., amcasına sokak ortasında silahla ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Esat Bayraktar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden Bayraktar’ın dün ilçede kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Amcasını vuran şahıs gözaltına alındı.
Amcasını silahla öldürdü
Rize’nin Derepazarı ilçesinde sokak ortasında yeğeni tarafından silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, A.B., babası İ.B. ile husumetli olduğu iddia edilen amcası Esat Bayraktar (58) ile sokakta karşılaştı. A.B., amcasına sokak ortasında silahla ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Esat Bayraktar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden Bayraktar’ın dün ilçede kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Amcasını vuran şahıs gözaltına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.