pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Simav’da korkutan yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 19:04, Güncelleme: 28.08.2023 - 18:45
 

Simav’da korkutan yangın

Simav’da korkutan yangın

Kütahya’nın Simav ilçesi Gökçeler köyünde çıkan yangında bir samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre, Gökçeler köyünde M.K. adlı bir vatandaşa ait samanlık ve odunlukta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın Simav Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Orman İşletmesi arazözüyle yandaki binaya sıçramadan kısa sürede söndürüldü. Yangında samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Simav’da korkutan yangın
Kütahya’nın Simav ilçesi Gökçeler köyünde çıkan yangında bir samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, Gökçeler köyünde M.K. adlı bir vatandaşa ait samanlık ve odunlukta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın Simav Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Orman İşletmesi arazözüyle yandaki binaya sıçramadan kısa sürede söndürüldü. Yangında samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.
Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.