pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Karayolu tek şeritten trafiğe açıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 18:33, Güncelleme: 28.08.2023 - 18:15
 

Karayolu tek şeritten trafiğe açıldı

Karayolu tek şeritten trafiğe açıldı

Muğla’da öğle saatlerinde Ula Sakartepe rampasında meydana gelen kum yüklü tırın yolu kapatmasının ardından uzun süre kapalı kalan karayolu tek şeritten trafiğe açıldı.09 ADA 534 plakalı TIR sürücüsü rampa aşağı inerken direksiyon hakimiyetini kaybederek virajda aracını kayırdı. TIR karayolu iniş bölümüne yan yatarak durabildi. Kaza sonrası Sakartepe iniş güzergahı tamamen ulaşıma kapatıldı. Marmaris ve Fethiye istikametine seyredecek araçlara Ula Çiçekli ve Karabörtlen güzergahına yönlendirildiler.Kaza sonrası yola savrulan kum temizlenirken, TIR’ı bulunduğu yerden kaldırmak için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma sonrası yolun tek şeridi kontrollü olarak ulaşıma açıldı. TIR’ın bir bölümü yoldan kaldırılırken, dorsesinin de kaldırılması için çalışmalar sürüyor.
Karayolu tek şeritten trafiğe açıldı
Muğla’da öğle saatlerinde Ula Sakartepe rampasında meydana gelen kum yüklü tırın yolu kapatmasının ardından uzun süre kapalı kalan karayolu tek şeritten trafiğe açıldı.
09 ADA 534 plakalı TIR sürücüsü rampa aşağı inerken direksiyon hakimiyetini kaybederek virajda aracını kayırdı. TIR karayolu iniş bölümüne yan yatarak durabildi. Kaza sonrası Sakartepe iniş güzergahı tamamen ulaşıma kapatıldı. Marmaris ve Fethiye istikametine seyredecek araçlara Ula Çiçekli ve Karabörtlen güzergahına yönlendirildiler.
Kaza sonrası yola savrulan kum temizlenirken, TIR’ı bulunduğu yerden kaldırmak için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma sonrası yolun tek şeridi kontrollü olarak ulaşıma açıldı. TIR’ın bir bölümü yoldan kaldırılırken, dorsesinin de kaldırılması için çalışmalar sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.