pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Çankırı’daki orman yangını kontrol altına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 18:05, Güncelleme: 28.08.2023 - 17:36
 

Çankırı’daki orman yangını kontrol altına alındı

Çankırı’daki orman yangını kontrol altına alındı

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alınabildi.Çankırı’nın Ilgaz ilçesi Yukarıbozan köyü mevkiindeki ormanlık alanda, öğle saatlerinde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Köye yakın bir alanda çıkan yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda, itfaiye, orman, AFAD, belediye, İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi.Bölgeye intikal eden ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Bölgeye sevk edilen 4 helikopter ise alevlere havadan müdahale etti. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yangın kontrol altına alındı. Ekipler soğutma çalışmalarına devam ederken, yangının sebebinin belirlenmesi için de inceleme başlatıldı.
Çankırı’daki orman yangını kontrol altına alındı
Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alınabildi.
Çankırı’nın Ilgaz ilçesi Yukarıbozan köyü mevkiindeki ormanlık alanda, öğle saatlerinde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Köye yakın bir alanda çıkan yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda, itfaiye, orman, AFAD, belediye, İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi.
Bölgeye intikal eden ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Bölgeye sevk edilen 4 helikopter ise alevlere havadan müdahale etti. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yangın kontrol altına alındı. Ekipler soğutma çalışmalarına devam ederken, yangının sebebinin belirlenmesi için de inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.