pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

MalatyaPark’ta görev değişikliği

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 17:35, Güncelleme: 28.08.2023 - 17:02
 

MalatyaPark’ta görev değişikliği

MalatyaPark’ta görev değişikliği

MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne yeni AVM Müdürü olarak Coşkun Güvenç atandı.Perakende sektöründe finans, kiralama ve AVM yönetimi alanlarında yöneticilik yapan Coşkun Güvenç’in daha önce farklı bir çok kentte AVM projelerinin kiralama operasyonlarını yürüttüğü son olarak İstanbul Kale Outlet Center’da AVM müdürlüğü görev yaptığı belirtildi.MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Müdür olarak uzun yıllar görev yapan Yılmaz Arslan’ın ise Balıkesir’de görevine devam edeceği bildirildi.
MalatyaPark’ta görev değişikliği
MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne yeni AVM Müdürü olarak Coşkun Güvenç atandı.
Perakende sektöründe finans, kiralama ve AVM yönetimi alanlarında yöneticilik yapan Coşkun Güvenç’in daha önce farklı bir çok kentte AVM projelerinin kiralama operasyonlarını yürüttüğü son olarak İstanbul Kale Outlet Center’da AVM müdürlüğü görev yaptığı belirtildi.
MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Müdür olarak uzun yıllar görev yapan Yılmaz Arslan’ın ise Balıkesir’de görevine devam edeceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.