pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma büyükbaş hayvan hırsızlarını yakaladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 15:35, Güncelleme: 28.08.2023 - 15:21
 

Jandarma büyükbaş hayvan hırsızlarını yakaladı

Jandarma büyükbaş hayvan hırsızlarını yakaladı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde minibüsle büyükbaş hayvan hırsızlığı yapan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Maksutoğlu Yaylası’nda meydana gelen ’Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı’ olayıyla ilgili çalışma başlatıldı. Bu çerçevede, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin Y.K. ve N.K.Ç. olduğunu, çaldıkları büyükbaş hayvanı minibüsle götürdüklerini belirledi. Şüpheliler, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Minibüs içerisinde ele geçirilen büyükbaş hayvan ise sahibine teslim edildi. Y.K. ve N.K.Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Osmaniye Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Jandarma büyükbaş hayvan hırsızlarını yakaladı
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde minibüsle büyükbaş hayvan hırsızlığı yapan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Maksutoğlu Yaylası’nda meydana gelen ’Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı’ olayıyla ilgili çalışma başlatıldı. Bu çerçevede, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin Y.K. ve N.K.Ç. olduğunu, çaldıkları büyükbaş hayvanı minibüsle götürdüklerini belirledi. Şüpheliler, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Minibüs içerisinde ele geçirilen büyükbaş hayvan ise sahibine teslim edildi. Y.K. ve N.K.Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Osmaniye Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.