pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kırklareli’nde bin 477 kaçak göçmen yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 15:00, Güncelleme: 28.08.2023 - 14:59
 

Kırklareli’nde bin 477 kaçak göçmen yakalandı

Kırklareli’nde bin 477 kaçak göçmen yakalandı

Kırklareli’nde yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan bin 477 düzensiz göçmen yakalandı.Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ve Kara Kuvvetlerine bağlı hudut birlikleri ile, düzensiz göçün önlenmesi ve kayıt dışı göçmenlerin sınır dışı edilmesi çerçevesinde bir haftalık müştereken yapılan önleyici devriye faaliyetleri neticesinde, yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan bin 477 düzensiz göçmen yakalandı. Bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen 8 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli işlem yapılarak olaylarda kullanılan 8 araca el konuldu.
Kırklareli’nde bin 477 kaçak göçmen yakalandı
Kırklareli’nde yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan bin 477 düzensiz göçmen yakalandı.
Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ve Kara Kuvvetlerine bağlı hudut birlikleri ile, düzensiz göçün önlenmesi ve kayıt dışı göçmenlerin sınır dışı edilmesi çerçevesinde bir haftalık müştereken yapılan önleyici devriye faaliyetleri neticesinde, yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan bin 477 düzensiz göçmen yakalandı. Bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen 8 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli işlem yapılarak olaylarda kullanılan 8 araca el konuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.