pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Büyükşehir’e 3’ü arazöz, 16 iş makinesi daha satın alındı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 10:33, Güncelleme: 28.08.2023 - 10:16
 

Büyükşehir’e 3’ü arazöz, 16 iş makinesi daha satın alındı

Büyükşehir’e 3’ü arazöz, 16 iş makinesi daha satın alındı

Adana Büyükşehir Belediyesi, 3’ü arazöz ve 16 iş makinesi daha satın aldı.Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve seçildiği günden bu yana yüzlerce iş makinesi ve otobüsü büyükşehir belediyesi filolarına satın alma yoluyla eklemeye ve belediyenin kira yükünü hafifleterek, Adanalılara daha fazla hizmet edebilir hale getirmeye devam ediyor.Büyükşehir Belediyesi son olarak 3’ü arazöz olmak üzere 16 iş makinesi daha satın aldı. Büyükşehir belediyesine bir filo daha kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Karalar, “3’ü arazöz olmak üzere 16 iş makinesi daha satın aldık. Bugün itibarıyla ayda 30 milyon, yılda 360 milyon lira daha az kira ödüyoruz. Niyetimiz bütün iş makinelerini kendi malımız yapmak. Yeni iş makinelerimiz Adana’mıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Büyükşehir’e 3’ü arazöz, 16 iş makinesi daha satın alındı
Adana Büyükşehir Belediyesi, 3’ü arazöz ve 16 iş makinesi daha satın aldı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve seçildiği günden bu yana yüzlerce iş makinesi ve otobüsü büyükşehir belediyesi filolarına satın alma yoluyla eklemeye ve belediyenin kira yükünü hafifleterek, Adanalılara daha fazla hizmet edebilir hale getirmeye devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi son olarak 3’ü arazöz olmak üzere 16 iş makinesi daha satın aldı. Büyükşehir belediyesine bir filo daha kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Karalar, “3’ü arazöz olmak üzere 16 iş makinesi daha satın aldık. Bugün itibarıyla ayda 30 milyon, yılda 360 milyon lira daha az kira ödüyoruz. Niyetimiz bütün iş makinelerini kendi malımız yapmak. Yeni iş makinelerimiz Adana’mıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.