pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Galatasaray, Molde maçı hazırlıklarına devam etti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 17:30, Güncelleme: 27.08.2023 - 17:18
 

Galatasaray, Molde maçı hazırlıklarına devam etti

Galatasaray, Molde maçı hazırlıklarına devam etti

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu’nda Norveç ekibi Molde ile evinde oynayacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla sürdürdü.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başladı ve üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, savunma ve hücum çalışmasıyla tamamlandı.Galatasaray yarın saat 20.00’de yapacağı idmanla Molde maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
Galatasaray, Molde maçı hazırlıklarına devam etti
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu’nda Norveç ekibi Molde ile evinde oynayacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başladı ve üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, savunma ve hücum çalışmasıyla tamamlandı.
Galatasaray yarın saat 20.00’de yapacağı idmanla Molde maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.