pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Silivri’de seyir halindeki araç yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 14:34, Güncelleme: 27.08.2023 - 13:28
 

Silivri’de seyir halindeki araç yandı

Silivri’de seyir halindeki araç yandı

Silivri’de seyir halindeki bir otomobil bilinmeyen bir sebeple yandı. Ekiplerin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.Yangın, dün 17.00 sıralarında Akören-Fener yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ismi öğrenilemeyen sürücünün kullandığı özel otomobil bir anda alev aldı. Aynı yoldaki diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve Jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangın sonrasında araç kullanılamaz hale gelirken, yangında can kaybı yaşanmadı.
Silivri’de seyir halindeki araç yandı
Silivri’de seyir halindeki bir otomobil bilinmeyen bir sebeple yandı. Ekiplerin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.
Yangın, dün 17.00 sıralarında Akören-Fener yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ismi öğrenilemeyen sürücünün kullandığı özel otomobil bir anda alev aldı. Aynı yoldaki diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve Jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangın sonrasında araç kullanılamaz hale gelirken, yangında can kaybı yaşanmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.