pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Bakan Şimşek: “Denetimlerde yapay zekayı devreye alıyoruz”

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 14:30, Güncelleme: 27.08.2023 - 14:24
 

Bakan Şimşek: “Denetimlerde yapay zekayı devreye alıyoruz”

Bakan Şimşek: “Denetimlerde yapay zekayı devreye alıyoruz”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışılıkla mücadelenin arttığını belirterek, “Denetimlerde yapay zekayı devreye alıyoruz” dedi.Kayıt dışılık ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Kayıt dışılıkla mücadelemiz artarak devam ediyor. Denetimlerde yapay zekayı devreye alıyoruz. Kayıt dışılık sadece vergi kaybı değildir; esas sorun, kayıtlı ekonomi aleyhinde oluşan haksız rekabetin yol açtığı tahribattır. Yani finansmana erişememe, düşük ölçek ve zayıf verimlilik” ifadelerine yer verdi.
Bakan Şimşek: “Denetimlerde yapay zekayı devreye alıyoruz”
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışılıkla mücadelenin arttığını belirterek, “Denetimlerde yapay zekayı devreye alıyoruz” dedi.
Kayıt dışılık ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Kayıt dışılıkla mücadelemiz artarak devam ediyor. Denetimlerde yapay zekayı devreye alıyoruz. Kayıt dışılık sadece vergi kaybı değildir; esas sorun, kayıtlı ekonomi aleyhinde oluşan haksız rekabetin yol açtığı tahribattır. Yani finansmana erişememe, düşük ölçek ve zayıf verimlilik” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.