pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma ekiplerinden hava destekli trafik denetimi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 10:30, Güncelleme: 27.08.2023 - 10:28
 

Jandarma ekiplerinden hava destekli trafik denetimi

Jandarma ekiplerinden hava destekli trafik denetimi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hava destekli trafik denetiminde 2 araç trafikten men edildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce vatandaşların can ve mal güvenlikleri için denetimler aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Çine-Karpuzlu yolu Kavşit Madran Dağı noktasında cyrocopter ile havadan trafik denetimi gerçekleştiren ekipler kurallara uymayanları affetmedi. Yapılan denetimde 81 araç kontrol edilirken, 4 araç ve sürücüye 2 bin 259 TL cezai işlem uygulandı. 2 aracın da trafikten men edildiği denetimlerde, sürücüler ve yolcu konumundaki vatandaşlara emniyet kemerinin kullanımı ile ilgili bilgilendirmelerde bunuldu.
Jandarma ekiplerinden hava destekli trafik denetimi
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hava destekli trafik denetiminde 2 araç trafikten men edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce vatandaşların can ve mal güvenlikleri için denetimler aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Çine-Karpuzlu yolu Kavşit Madran Dağı noktasında cyrocopter ile havadan trafik denetimi gerçekleştiren ekipler kurallara uymayanları affetmedi. Yapılan denetimde 81 araç kontrol edilirken, 4 araç ve sürücüye 2 bin 259 TL cezai işlem uygulandı. 2 aracın da trafikten men edildiği denetimlerde, sürücüler ve yolcu konumundaki vatandaşlara emniyet kemerinin kullanımı ile ilgili bilgilendirmelerde bunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.