pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Küçükçekmece’de merdiven boşluğunda korkutan yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2023 - 14:06, Güncelleme: 17.08.2023 - 13:30
 

Küçükçekmece’de merdiven boşluğunda korkutan yangın

Küçükçekmece’de merdiven boşluğunda korkutan yangın

Küçükçekmece’de 3 katlı bir binanın merdiven boşluğunda çıkan yangın paniğe sebep olurken olay yerine gelen itfaiye tarafından söndürüldü.Olay, saat 12.30 sıralarında Yarımburgaz Mahallesi Taştan Sokak’ta meydana geliyor. Üç katlı bir binanın merdiven boşluğunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Can kaybı ve yaralanma olmazken binada maddi hasar meydana geldi.Yangınla ilgili inceleme devam ediyor.
Küçükçekmece’de merdiven boşluğunda korkutan yangın
Küçükçekmece’de 3 katlı bir binanın merdiven boşluğunda çıkan yangın paniğe sebep olurken olay yerine gelen itfaiye tarafından söndürüldü.
Olay, saat 12.30 sıralarında Yarımburgaz Mahallesi Taştan Sokak’ta meydana geliyor. Üç katlı bir binanın merdiven boşluğunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Can kaybı ve yaralanma olmazken binada maddi hasar meydana geldi.
Yangınla ilgili inceleme devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.