pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Başkent’te anız yangını yerleşim yerlerine sıçradı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2023 - 15:37, Güncelleme: 14.08.2023 - 15:02
 

Başkent’te anız yangını yerleşim yerlerine sıçradı

Başkent’te anız yangını yerleşim yerlerine sıçradı

Başkent’te anız yangını rüzgarın etkisi ile yerleşim yerleri ve meyve bahçelerine sıçradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.Ankara’nın Çubuk ilçesi Taşpınar Mahallesi’nde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle birçok alana birden sıçradı. İtfaiye araçları ve ASKİ ekipleri yangını güçlükle söndürebildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi.Edinilen bilgilere göre, anızların alev alması ile başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle birçok yere sıçradı. Alanda bulunan meyve bahçesi ise küle döndü. Ayrıca bir bahçenin içerisinde bulunan ev ve araçlarda itfaiyenin müdahalesi ile yanmaktan son anda kurtuldu. Dört farklı yerde çıkan yangın nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı.Çevrede bulunan mandıralara alevlerin sıçramasından endişe duyan vatandaşlar da itfaiye ekiplerine yardım etti. Yangın, çevrede bulunan mandıra ve bahçe evlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlatıldı.
Başkent’te anız yangını yerleşim yerlerine sıçradı
Başkent’te anız yangını rüzgarın etkisi ile yerleşim yerleri ve meyve bahçelerine sıçradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.
Ankara’nın Çubuk ilçesi Taşpınar Mahallesi’nde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle birçok alana birden sıçradı. İtfaiye araçları ve ASKİ ekipleri yangını güçlükle söndürebildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, anızların alev alması ile başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle birçok yere sıçradı. Alanda bulunan meyve bahçesi ise küle döndü. Ayrıca bir bahçenin içerisinde bulunan ev ve araçlarda itfaiyenin müdahalesi ile yanmaktan son anda kurtuldu. Dört farklı yerde çıkan yangın nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı.
Çevrede bulunan mandıralara alevlerin sıçramasından endişe duyan vatandaşlar da itfaiye ekiplerine yardım etti. Yangın, çevrede bulunan mandıra ve bahçe evlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.