pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Gülbahçe Karapınar Camii hizmete açıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2023 - 21:30, Güncelleme: 11.08.2023 - 21:26
 

Gülbahçe Karapınar Camii hizmete açıldı

Gülbahçe Karapınar Camii hizmete açıldı

İzmir’in Urla ilçesinde Gülbahçe Karapınar Camii hizmete açıldı.Urla’da yapımı tamamlanan Gülbahçe Karapınar Camii’nin açılışı nedeniyle vatandaşlara hayırseverler tarafından tavuklu pilav ve lokma dağıtıldı. Açılışta Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç hayırseverlere plaket vererek teşekkür etti. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış kurdelesi, İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç ve hayırseverler tarafından kesildi.
Gülbahçe Karapınar Camii hizmete açıldı
İzmir’in Urla ilçesinde Gülbahçe Karapınar Camii hizmete açıldı.

Urla’da yapımı tamamlanan Gülbahçe Karapınar Camii’nin açılışı nedeniyle vatandaşlara hayırseverler tarafından tavuklu pilav ve lokma dağıtıldı. Açılışta Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç hayırseverlere plaket vererek teşekkür etti. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış kurdelesi, İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç ve hayırseverler tarafından kesildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.