pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Serdivan’da bilinçli aile seminerlerine büyük ilgi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2023 - 18:02, Güncelleme: 11.08.2023 - 17:36
 

Serdivan’da bilinçli aile seminerlerine büyük ilgi

Serdivan’da bilinçli aile seminerlerine büyük ilgi

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi, Yaz dönemi çerçevesinde gerçekleştirilen Çocuk Bahçesi etkinliklerine katılan öğrencilerin velileri için ‘Veli-Aile Seminerleri’ düzenliyor.Serdivan Çocuk Bahçesi’nin her hafta yenilenen içerikleri ile çocuklar atölye çalışmalarında hem eğlenip hem de öğrenirken onları sabırla bekleyen veliler için de verimli bir zaman aralığı oluşturmayı amaçlıyor. Alanında uzman psikolojik danışman tarafından verilen ve yaz dönemi boyunca devam edecek olan seminerlerde 12 Ağustos Cumartesi saat 19.15’te “Çocuğumuzun Resimleri Neler Anlatıyor” başlıklı etkinlik gerçekleştirilecek. Veliler tarafından büyük ilgiyle beklenen programda; çocukların çizmiş olduğu resimlerde kullandığı renkler, şekiller, desenlerin pedagojideki anlamlarının ve yorumlarının üzerinde durulacak.
Serdivan’da bilinçli aile seminerlerine büyük ilgi
Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi, Yaz dönemi çerçevesinde gerçekleştirilen Çocuk Bahçesi etkinliklerine katılan öğrencilerin velileri için ‘Veli-Aile Seminerleri’ düzenliyor.
Serdivan Çocuk Bahçesi’nin her hafta yenilenen içerikleri ile çocuklar atölye çalışmalarında hem eğlenip hem de öğrenirken onları sabırla bekleyen veliler için de verimli bir zaman aralığı oluşturmayı amaçlıyor. Alanında uzman psikolojik danışman tarafından verilen ve yaz dönemi boyunca devam edecek olan seminerlerde 12 Ağustos Cumartesi saat 19.15’te “Çocuğumuzun Resimleri Neler Anlatıyor” başlıklı etkinlik gerçekleştirilecek. Veliler tarafından büyük ilgiyle beklenen programda; çocukların çizmiş olduğu resimlerde kullandığı renkler, şekiller, desenlerin pedagojideki anlamlarının ve yorumlarının üzerinde durulacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.