pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Düzceli okçular hedefi vurdu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2023 - 11:02, Güncelleme: 07.08.2023 - 10:49
 

Düzceli okçular hedefi vurdu

Düzceli okçular hedefi vurdu

Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu Gençler Açık Hava Türkiye Şampiyonasında Düzce sporcuları kürsüdeki yerini aldı.Sivas’ta 4-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılan Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu Gençler Açık Hava Türkiye Şampiyonasına Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Geleneksel Türk Okçuluğu Antrenörleri Gökhan Cengiz ve İshak Sönmezoğlu eşliğinde katılan sporculardan Mesut Karagöz Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu.Ayrıca Ceren Şura Nur Yıldız, Elif Nisa Öztürk, Nilüfer Hatice Selçuk’tan oluşan Düzce kadın takımı da takımlar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
Düzceli okçular hedefi vurdu
Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu Gençler Açık Hava Türkiye Şampiyonasında Düzce sporcuları kürsüdeki yerini aldı.
Sivas’ta 4-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılan Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu Gençler Açık Hava Türkiye Şampiyonasına Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Geleneksel Türk Okçuluğu Antrenörleri Gökhan Cengiz ve İshak Sönmezoğlu eşliğinde katılan sporculardan Mesut Karagöz Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu.
Ayrıca Ceren Şura Nur Yıldız, Elif Nisa Öztürk, Nilüfer Hatice Selçuk’tan oluşan Düzce kadın takımı da takımlar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.