pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bahçesinde kenevir yetiştiren şahıs jandarmadan kaçamadı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2023 - 14:01, Güncelleme: 01.08.2023 - 13:54
 

Bahçesinde kenevir yetiştiren şahıs jandarmadan kaçamadı

Bahçesinde kenevir yetiştiren şahıs jandarmadan kaçamadı

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, evinin bahçesinde kenevir bitkisi yetiştiren bir şahıs yakalandı.Yahyalı İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye bağlı İlyaslı Mahallesi’nde yapılan çalışmalar sonucunda, O.A.’nın ikamet ettiği evde yapılan aramalarda 10 gram uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ile evin bahçesinde 2 kök kenevir bitkisi, 10 gram kenevir tohumu ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği bulundu.Ekipler tarafından bulunan materyallere el konulurken, O.A. da işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü.
Bahçesinde kenevir yetiştiren şahıs jandarmadan kaçamadı
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, evinin bahçesinde kenevir bitkisi yetiştiren bir şahıs yakalandı.
Yahyalı İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye bağlı İlyaslı Mahallesi’nde yapılan çalışmalar sonucunda, O.A.’nın ikamet ettiği evde yapılan aramalarda 10 gram uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ile evin bahçesinde 2 kök kenevir bitkisi, 10 gram kenevir tohumu ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği bulundu.
Ekipler tarafından bulunan materyallere el konulurken, O.A. da işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.