pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Hatay’da 19 yaşındaki genç denizde boğuldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 23:30, Güncelleme: 31.07.2023 - 23:12
 

Hatay’da 19 yaşındaki genç denizde boğuldu

Hatay’da 19 yaşındaki genç denizde boğuldu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde 19 yaşındaki genç, girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.Olay, Samandağ ilçesi Deniz Mahallesi sahilinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde dalgalı olan denize yüzmek için giren Erhan Bozkurt (19) bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden vatandaşlar olayı sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Dalgıçların suya girip çıkarttığı Bozkurt, yapılan ilk müdahalenin ardından Samandağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı.
Hatay’da 19 yaşındaki genç denizde boğuldu
Hatay’ın Samandağ ilçesinde 19 yaşındaki genç, girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.
Olay, Samandağ ilçesi Deniz Mahallesi sahilinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde dalgalı olan denize yüzmek için giren Erhan Bozkurt (19) bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden vatandaşlar olayı sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Dalgıçların suya girip çıkarttığı Bozkurt, yapılan ilk müdahalenin ardından Samandağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.