pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Rebic, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 22:00, Güncelleme: 31.07.2023 - 21:33
 

Rebic, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı

Rebic, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda KF Tirana ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla devam ederken, yeni transfer Ante Rebic de takımla birlikte çalışmalara katıldı.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma ve pas çalışmalarıyla başlayan idman, 5’e 2 çalışması sonrası oynanan çift kale taktik maçıyla tamamlandı. Öte yandan yeni transfer Ante Rebic de, takımla ilk antrenmanına çıktı.Siyah-beyazlılar, KF Tirana maçının hazırlıklarına, yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.
Rebic, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda KF Tirana ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla devam ederken, yeni transfer Ante Rebic de takımla birlikte çalışmalara katıldı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma ve pas çalışmalarıyla başlayan idman, 5’e 2 çalışması sonrası oynanan çift kale taktik maçıyla tamamlandı. Öte yandan yeni transfer Ante Rebic de, takımla ilk antrenmanına çıktı.
Siyah-beyazlılar, KF Tirana maçının hazırlıklarına, yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.