pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kayıp şahsın cansız bedeni sulama göletinde bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 18:30, Güncelleme: 31.07.2023 - 18:25
 

Kayıp şahsın cansız bedeni sulama göletinde bulundu

Kayıp şahsın cansız bedeni sulama göletinde bulundu

Bingöl’de 2 gündür kayıp olan şahsın cansız bedeni sulama göletinde bulundu.Edinilen bilgilere göre, Bingöl merkeze bağlı Arıcılar köyünde yaşayan Hüseyin İlgi (62) cumartesi günü evden ayrıldı. Aile, kendisinden haber alamayınca 112 Acil Çağrı Merkezine başvurdu. Bölgeye jandarma, AFAD, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Arama Kurtarma, SAR Arama Kurtarma ekipleri ile Bitlis ve Diyarbakır’dan dalgıçlar sevk edildi. Dağcılar bölgedeki sarp kayalıklar ile yüksek kesimlerde arazi araması yaparken, dalgıçlar ise köyün yakınında bulunan gölette dünden bu yana arama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda İlgi’nin cansız bedeni sulama göletinde bulundu. İlgi’nin cesedi, otopsi için Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kayıp şahsın cansız bedeni sulama göletinde bulundu
Bingöl’de 2 gündür kayıp olan şahsın cansız bedeni sulama göletinde bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Bingöl merkeze bağlı Arıcılar köyünde yaşayan Hüseyin İlgi (62) cumartesi günü evden ayrıldı. Aile, kendisinden haber alamayınca 112 Acil Çağrı Merkezine başvurdu. Bölgeye jandarma, AFAD, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Arama Kurtarma, SAR Arama Kurtarma ekipleri ile Bitlis ve Diyarbakır’dan dalgıçlar sevk edildi. Dağcılar bölgedeki sarp kayalıklar ile yüksek kesimlerde arazi araması yaparken, dalgıçlar ise köyün yakınında bulunan gölette dünden bu yana arama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda İlgi’nin cansız bedeni sulama göletinde bulundu. İlgi’nin cesedi, otopsi için Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.