pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Hastane personeline değerler eğitimi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 15:33, Güncelleme: 31.07.2023 - 15:18
 

Hastane personeline değerler eğitimi

Hastane personeline değerler eğitimi

1500 yatak kapasiteli ve 800’ü aşkın akademik olmak üzere 3 bin personelin çalıştığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde “Değerlerimiz” konulu bir eğitim semineri gerçekleştirildi.Günlük yaklaşık 5 bin hastaya hizmet veren ve yılda 1,5 milyondan fazla hasta kabul eden Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi personellerine yönelik, Hastane Müdürü Fatih Çapadağ tarafından niyet, hoşgörü, empati ve sabır başlıklarını içeren eğitim semineri düzenlendi.
Hastane personeline değerler eğitimi
1500 yatak kapasiteli ve 800’ü aşkın akademik olmak üzere 3 bin personelin çalıştığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde “Değerlerimiz” konulu bir eğitim semineri gerçekleştirildi.
Günlük yaklaşık 5 bin hastaya hizmet veren ve yılda 1,5 milyondan fazla hasta kabul eden Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi personellerine yönelik, Hastane Müdürü Fatih Çapadağ tarafından niyet, hoşgörü, empati ve sabır başlıklarını içeren eğitim semineri düzenlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.