pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Moymulspor alt yapıya önem veriyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 13:05, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:33
 

Moymulspor alt yapıya önem veriyor

Moymulspor alt yapıya önem veriyor

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Süper Amatör takımlarında yer alan Moymulspor alt yapı çalışmalarına önem veriyor. Moymulspor, tesislerinde 2008-2009 doğumlular ile hazırlıklarını sürdürüyor. Moymulspor kulüp başkanı Ahmet Karabıyık ile genel ikinci dönemine girerken Moymulspor 2008-2009 doğumluları Eskişehir Gençler Gücü ile hazırlık maçı yaptı Moymulspor, altyapıya verdiği önemi sürdürüyor. 2008/2009 doğumlu oyuncuları Eskişehir Gençler Gücü ile hazırlık maçı yaptı. Moymulspor kulüp başkanı Ahmet Karabıyık ile genel kurul sonrası ikinci dönemine girerken geçtiğimiz günlerde teknik direktör olarak Moymullu Ahmet Saka ile anlaşmıştı. Alt yapıya da oldukça önem veren Moymulspor hazırlık maçlarını sürdürüyor. Dün konuk takım Eskişehir Gençler Gücü ile hazırlık maçı gerçekleştirildi. Moymulspor teknik direktörü Ahmet Saka, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Altyapıya çok önem veriyoruz. Bu maçta genç oyuncularımızı görmek istedik. Onların performansından memnunum. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yapacağız" dedi.Moymulspor, hazırlık maçlarına devam edecek.Alt yapı sorumlusu Mehmet Kale’nin de gayretleri ile başarılı çalışmaların devam edeceği bilgisi edinildi.
Moymulspor alt yapıya önem veriyor
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Süper Amatör takımlarında yer alan Moymulspor alt yapı çalışmalarına önem veriyor. Moymulspor, tesislerinde 2008-2009 doğumlular ile hazırlıklarını sürdürüyor. Moymulspor kulüp başkanı Ahmet Karabıyık ile genel ikinci dönemine girerken Moymulspor 2008-2009 doğumluları Eskişehir Gençler Gücü ile hazırlık maçı yaptı Moymulspor, altyapıya verdiği önemi sürdürüyor. 2008/2009 doğumlu oyuncuları Eskişehir Gençler Gücü ile hazırlık maçı yaptı. Moymulspor kulüp başkanı Ahmet Karabıyık ile genel kurul sonrası ikinci dönemine girerken geçtiğimiz günlerde teknik direktör olarak Moymullu Ahmet Saka ile anlaşmıştı. Alt yapıya da oldukça önem veren Moymulspor hazırlık maçlarını sürdürüyor. Dün konuk takım Eskişehir Gençler Gücü ile hazırlık maçı gerçekleştirildi. Moymulspor teknik direktörü Ahmet Saka, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Altyapıya çok önem veriyoruz. Bu maçta genç oyuncularımızı görmek istedik. Onların performansından memnunum. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yapacağız" dedi.
Moymulspor, hazırlık maçlarına devam edecek.
Alt yapı sorumlusu Mehmet Kale’nin de gayretleri ile başarılı çalışmaların devam edeceği bilgisi edinildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.