pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

İstiklal Caddesi’nde çocuğunu kaybeden turist büyük panik yaşadı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 12:39, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:01
 

İstiklal Caddesi’nde çocuğunu kaybeden turist büyük panik yaşadı

İstiklal Caddesi’nde çocuğunu kaybeden turist büyük panik yaşadı

Taksim İstiklal Caddesi’nde gezen turist kadın, yanındaki çocuğu bir anda ortadan kaybolunca büyük panik yaşadı. Yol boyunca koşan kadın, vatandaşların yardımıyla çocuğuna kavuşunca ortaya duygusal anlar çıktı.İstanbul’un en hareketli yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde gezen turist anne, 8 yaşındaki çocuğunu kaybetti. Çocuğu kaybolan annenin yardımına caddede bulunan vatandaşlar koştu. Cadde boyunca koşarak ve çocuğun ismini bağırarak arayan anne vatandaşların yardımıyla çocuğuna kavuştu. Yaşanılan panik, çocuğun bulunmasıyla sevinç tablosuna döndü. Kardeşine sarılarak ağlayan abiyi ve aileyi görenler duygusal anlar yaşadı.
İstiklal Caddesi’nde çocuğunu kaybeden turist büyük panik yaşadı
Taksim İstiklal Caddesi’nde gezen turist kadın, yanındaki çocuğu bir anda ortadan kaybolunca büyük panik yaşadı. Yol boyunca koşan kadın, vatandaşların yardımıyla çocuğuna kavuşunca ortaya duygusal anlar çıktı.
İstanbul’un en hareketli yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde gezen turist anne, 8 yaşındaki çocuğunu kaybetti. Çocuğu kaybolan annenin yardımına caddede bulunan vatandaşlar koştu. Cadde boyunca koşarak ve çocuğun ismini bağırarak arayan anne vatandaşların yardımıyla çocuğuna kavuştu. Yaşanılan panik, çocuğun bulunmasıyla sevinç tablosuna döndü. Kardeşine sarılarak ağlayan abiyi ve aileyi görenler duygusal anlar yaşadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.