pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Süper Müzik Fest 4-6 Ağustos’ta CerModern’de

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 12:33, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:18
 

Süper Müzik Fest 4-6 Ağustos’ta CerModern’de

Süper Müzik Fest 4-6 Ağustos’ta CerModern’de

Türkiye’nin efsane müzisyen ve grupları, Süper Müzik Fest çerçevesinde 4-6 Ağustos arası Ankara CerModern’de müzikseverlerle buluşuyor. Pinhani, Fatma Turgut, Ozbi, Mor ve Ötesi, The Away Days, Manga ve Yeni Türkü gibi isimleri ağırlayacak olan festivalin biletleri Biletinial’da satışa çıktı.Ankaralı müzikseverler, Süper Müzik Fest ile yazın keyfini çıkaracak. 4-6 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin efsane müzisyen ve gruplarını ağırlayacak olan festivalin biletleri, Türkiye’nin teknoloji odaklı lider biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı. Ankaralılara 3 gün boyunca kesintisiz müzik ziyafeti yaşatacak festival çerçevesinde sahne alacak isimlerse şöyle; 4 Ağustos’ta Pinhani, Fatma Turgut, Ozbi, Kendimden Hallice, 5 Ağustos’ta Mor ve Ötesi, Hey Douglas, The Away Days, Hayki ve 6 Ağustos’ta ise Manga, Yeni Türkü, Sena Sener, Hedonutopia.
Süper Müzik Fest 4-6 Ağustos’ta CerModern’de
Türkiye’nin efsane müzisyen ve grupları, Süper Müzik Fest çerçevesinde 4-6 Ağustos arası Ankara CerModern’de müzikseverlerle buluşuyor. Pinhani, Fatma Turgut, Ozbi, Mor ve Ötesi, The Away Days, Manga ve Yeni Türkü gibi isimleri ağırlayacak olan festivalin biletleri Biletinial’da satışa çıktı.
Ankaralı müzikseverler, Süper Müzik Fest ile yazın keyfini çıkaracak. 4-6 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin efsane müzisyen ve gruplarını ağırlayacak olan festivalin biletleri, Türkiye’nin teknoloji odaklı lider biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı. Ankaralılara 3 gün boyunca kesintisiz müzik ziyafeti yaşatacak festival çerçevesinde sahne alacak isimlerse şöyle; 4 Ağustos’ta Pinhani, Fatma Turgut, Ozbi, Kendimden Hallice, 5 Ağustos’ta Mor ve Ötesi, Hey Douglas, The Away Days, Hayki ve 6 Ağustos’ta ise Manga, Yeni Türkü, Sena Sener, Hedonutopia.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.