pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Sıcaktan bitkin düşen kargayı su dökerek serinletti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 12:33, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:19
 

Sıcaktan bitkin düşen kargayı su dökerek serinletti

Sıcaktan bitkin düşen kargayı su dökerek serinletti

Bingöl’de sıcaklardan bitkin düşen kargayı bir vatandaş elindeki pet şişeden ile su dökerek serinletti.Bingöl merkez Uydukent Mahallesi’nde sıcaktan bunalan karga, bir vatandaşın koluna kondu. Elindeki pet şişe ile su içirmeye çalışan vatandaş, sıcaklardan bunalan kargayı üzerine su dökerek serinletti. Kendisini serinleten vatandaşın elinde ve omuzunda bir süre bekleyen karga, daha sonra uçup gözden kayboldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Sıcaktan bitkin düşen kargayı su dökerek serinletti
Bingöl’de sıcaklardan bitkin düşen kargayı bir vatandaş elindeki pet şişeden ile su dökerek serinletti.
Bingöl merkez Uydukent Mahallesi’nde sıcaktan bunalan karga, bir vatandaşın koluna kondu. Elindeki pet şişe ile su içirmeye çalışan vatandaş, sıcaklardan bunalan kargayı üzerine su dökerek serinletti. Kendisini serinleten vatandaşın elinde ve omuzunda bir süre bekleyen karga, daha sonra uçup gözden kayboldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.