pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

İran’da eğitim uçağı düştü: 2 ölü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 12:31, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:24
 

İran’da eğitim uçağı düştü: 2 ölü

İran’da eğitim uçağı düştü: 2 ölü

İran’ın Kerec kentinde eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.İran’ın Kerec kentinde bir eğitim uçağı düştü. İran Havacılık Kurumu tarafından yapılan açıklamada, “Bu sabah yerel saatle 05.45’te Kerec kentinde bulunan Peyam Havalimanı’nda bir eğitim uçağının düşmesi sonucu eğitim pilotu ve öğrencisi hayatını kaybetti” ifadeleri kullanıldı.Uçağın düşüş nedenine ilişkin bilgi verilmezken, olaya ilişkin inceleme başlatıldığı belirtildi.
İran’da eğitim uçağı düştü: 2 ölü
İran’ın Kerec kentinde eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
İran’ın Kerec kentinde bir eğitim uçağı düştü. İran Havacılık Kurumu tarafından yapılan açıklamada, “Bu sabah yerel saatle 05.45’te Kerec kentinde bulunan Peyam Havalimanı’nda bir eğitim uçağının düşmesi sonucu eğitim pilotu ve öğrencisi hayatını kaybetti” ifadeleri kullanıldı.
Uçağın düşüş nedenine ilişkin bilgi verilmezken, olaya ilişkin inceleme başlatıldığı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.