pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Hatay’da sokak ortasında yumruk yumruğa kavga kameralarda

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 11:34, Güncelleme: 31.07.2023 - 11:13
 

Hatay’da sokak ortasında yumruk yumruğa kavga kameralarda

Hatay’da sokak ortasında yumruk yumruğa kavga kameralarda

Hatay’ iki grup arasında sokak ortasında yumruk yumruğa çıkan kavga cep telefonlarıyla anbean görüntülendi.Olay, Payas ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Şahıslar sokağın ortasında yumruk yumruğa birbirlerine girdi. Bölgedeki vatandaşlar ise cep telefonlarıyla o anları görüntüledi.Polis gelince kavga son buldu.
Hatay’da sokak ortasında yumruk yumruğa kavga kameralarda
Hatay’ iki grup arasında sokak ortasında yumruk yumruğa çıkan kavga cep telefonlarıyla anbean görüntülendi.
Olay, Payas ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Şahıslar sokağın ortasında yumruk yumruğa birbirlerine girdi. Bölgedeki vatandaşlar ise cep telefonlarıyla o anları görüntüledi.
Polis gelince kavga son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.