pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte saman yüklü kamyonda yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 09:00, Güncelleme: 31.07.2023 - 08:35
 

Başkentte saman yüklü kamyonda yangın

Başkentte saman yüklü kamyonda yangın

Ankara’nın Çankaya ilçesinde saman yüklü bir kamyonda çıkan yangın itfaiyeyi alarma geçirdi.Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Mühye Mahallesi’nde saman yüklü bir kamyon elektrik tellerine takıldı. Elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar kamyondaki saman yükünün tutuşmasına neden oldu. Yaygın kısa sürede büyüdü. Kamyon alevlere teslim olurken sürücüsü son anda kurtuldu. Yaralanan sürücüsü hastaneye sevk edildi. Yangın itfaiyenin çalışmaları ile söndürüldü.
Başkentte saman yüklü kamyonda yangın
Ankara’nın Çankaya ilçesinde saman yüklü bir kamyonda çıkan yangın itfaiyeyi alarma geçirdi.
Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Mühye Mahallesi’nde saman yüklü bir kamyon elektrik tellerine takıldı. Elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar kamyondaki saman yükünün tutuşmasına neden oldu. Yaygın kısa sürede büyüdü. Kamyon alevlere teslim olurken sürücüsü son anda kurtuldu. Yaralanan sürücüsü hastaneye sevk edildi. Yangın itfaiyenin çalışmaları ile söndürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.