pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Beşiktaş, KF Tirana maçının taktiğini çalıştı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 22:00, Güncelleme: 30.07.2023 - 21:34
 

Beşiktaş, KF Tirana maçının taktiğini çalıştı

Beşiktaş, KF Tirana maçının taktiğini çalıştı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında KF Tirana ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmalarıyla devam eden antrenman, çift kale oynanan dar alan ve taktik maçlarıyla sona erdi.Siyah-beyazlılar, KF Tirana maçının hazırlıklarına, yarın saat 18.00’de basına kapalı yapacağı idmanla devam edecek.
Beşiktaş, KF Tirana maçının taktiğini çalıştı
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında KF Tirana ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmalarıyla devam eden antrenman, çift kale oynanan dar alan ve taktik maçlarıyla sona erdi.
Siyah-beyazlılar, KF Tirana maçının hazırlıklarına, yarın saat 18.00’de basına kapalı yapacağı idmanla devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.