pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

İzmir’de araçtan çıkan orman yangını kontrol altında

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 19:30, Güncelleme: 30.07.2023 - 19:23
 

İzmir’de araçtan çıkan orman yangını kontrol altında

İzmir’de araçtan çıkan orman yangını kontrol altında

İzmir-Çeşme Otoyolu’nda yanan araçtaki alevlerin ormana sıçraması ile çıkan yangın, yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alındı.İzmir Çeşme-Otoyolu’nun 20. kilometresinde saat 13.15 civarında bir aracın alev alması sonrası yangın ormanlık alana sıçradı. Yangın nedeniyle İzmir-Çeşme Otoyolu’nun Çeşme yönü trafiğe kapatılırken, ekipler yangına havadan ve karadan müdahale etti. 9 uçak ve 3’ü Türk Silahlı Kuvvetlerine ait 12 helikopterin müdahale ettiği yangın yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alındı.
İzmir’de araçtan çıkan orman yangını kontrol altında
İzmir-Çeşme Otoyolu’nda yanan araçtaki alevlerin ormana sıçraması ile çıkan yangın, yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alındı.

İzmir Çeşme-Otoyolu’nun 20. kilometresinde saat 13.15 civarında bir aracın alev alması sonrası yangın ormanlık alana sıçradı. Yangın nedeniyle İzmir-Çeşme Otoyolu’nun Çeşme yönü trafiğe kapatılırken, ekipler yangına havadan ve karadan müdahale etti. 9 uçak ve 3’ü Türk Silahlı Kuvvetlerine ait 12 helikopterin müdahale ettiği yangın yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.